De Barcelona a Mallorca

Tot va començar a ser FNT’STC l’any 2013 a Barcelona, i partir del 2017 a Mallorca i més concretament a Inca. Era el moment de tornar a casa amb tota l’experiència i la il·lusió de reprendre un nou camí per seguir exigint-nos i evolucionar per oferir un millor servei i unes solucions més creatives que ens facin sentir, riure, en definitiva, comunicar-nos.

Comunicam dissenyant

FNT’STC es dedica a la comunicació gràfica en totes les seves vessants des de Branding, disseny editorial, il·lustració, animació, packaging i web. Ens agrada pensar i jugar abans de dissenyar, per així explorar els diferents camins que ens duran a uns resultats més originals i adaptats a les neccessitats que trobem en cada cas.

ESCOLTAR
INVESTIGAR
IDEAR
ESTRATÈGIA
DISSENYAR
IMPLEMENTAR
En un entorn de canvi

Ser un estudi amb una estructura petita ens permet cuidar els detalls i oferir una atenció més personalitzada, així com col·laborar amb els professionals més adients en cada projecte. Estem en un entorn de canvi, on cal diferenciar-se i nosaltres estem segurs que podem ajudar-te.

Els nostres clients

Són el nostre màxim valor i esteim molt orgullosos de poder col·laborar amb tots ells, aprenent coses noves i adaptant-nos a cada sector.